Chiar și Pete Buttigieg a debutat niște scruff pe fața aceea netedă a bebelușului, deși poate este mai degrabă o barbă primară post-prezidențială dacă vom împărți părul.

0
38

Chiar și Pete Buttigieg a debutat niște scruff pe fața aceea netedă a bebelușului, deși poate este mai degrabă o barbă primară post-prezidențială dacă vom împărți părul.

Mai mult spațiu în umeri. Poate un picior mai slab pe următoarea pereche de pantaloni. Nu numai că vă veți simți mai confortabil, dar este o modalitate ușoară de a vă asigura credibilitatea stilului. Și păstrați-vă numărul de spermatozoizi. “, Suntem mereu dornici să susținem virtuțile altor accesorii – detalii mai fine care aruncă o privire de la mediocru la memorabil.” Nu spunem că optați pentru pumnii de aur șofer de taxi milanez (care este cool în felul său, ar trebui să fie lucrul tău). În schimb, gândește-te la un inel simplu, o brățară, chiar și un știft de cravată pentru a reîmprospăta rotația obișnuită. Bijuterii mari opționale. Dar ceva – orice – suplimentar este esențial pentru 2019. “,” Jim Carrey a mers recent pe Twitter pentru a anunța că își crește barba “” până când ne întoarcem cu toții la muncă. “” A luat-o mai departe, invitând alți bărbați să i se alăture „„ tranziția lui fără sens ”„ și în curând o grămadă de alți tipi, inclusiv Noah Centineo, au sărit pe hashtagul #letsgrowtogether în solidaritate. Carrey nu este singura celebritate care se gândește să-și crească barba în timp ce se distanțează social. Will Smith s-a dus la Instagram pentru a-și arăta barba de izolare cu sare și piper, iar LeBron James și-a comparat propria barbă shaggy cu „Tom Hanks off Castaway” în povestea sa de Instagram. Russell Crowe a trimis expedieri din Marea Britanie cu peri epici de Moș Crăciun. Kevin Hart l-a lăsat să crească.

Chiar și Pete Buttigieg a debutat cu niște scruff pe fața aceea netedă a bebelușului, deși poate este mai degrabă o barbă primară post-prezidențială, dacă vom împărți părul. “, Cine altcineva își lasă barba să crească?!,” O postare împărtășită de Will Smith (@willsmith) pe 23 martie 2020 la 17:19 PDT Viața fără acces la frizeri, împreună cu plictiseala generală, va aduce cu siguranță unele lucruri ciudate în următoarele câteva săptămâni (suntem dispuși să pariez că vom vedea mult mai multe bărbe și o creștere a reducerilor la domiciliu). Și, sincer, susținem barba. Nu este nimic în neregulă cu creșterea barbei în timp ce sunteți acasă izolat. Înnebunim, spunem noi, atâta timp cât sunteți în siguranță. Barba se murdărește și ar putea transporta germeni la fel de ușor ca pielea, motiv pentru care medicii îndeamnă să nu vă atingă deloc fața, indiferent dacă aveți barbă sau nu. „Știm că virușii trăiesc probabil de pe piele timp de câteva ore până la câteva zile”, spune dermatologul Joshua Zeichner, MD, Director de Cercetări Cosmetice și Clinice, Departamentul de Dermatologie de pe Muntele Sinai. „Știm, de asemenea, că virușii pot trăi o perioadă scurtă de timp în medii umede și uleioase.” ”,„ Arăt ca Tom Hanks de la Cast Away ”😂 (prin @kingjames),„ O postare distribuită de Eurohoops.net (@eurohoops_official) pe 19 martie 2020 la 3:56 am PDT Pentru a fi 100% clar: Nu există dovezi că băieții cu barbă sunt mai expuși riscului de a se contracta sau de a trece de-a lungul a ceva precum coronavirusul mai ușor decât frații lor bărbieriti.potencialex în farmacii Dar știm, de asemenea, că părul facial compromite eficacitatea măștilor N95, datorită infografiei CDC. Deci, dacă vreți să purtați una dintre acele măști, indiferent de motiv, este probabil mai sigur să vă radeți mustățile. Pentru ceilalți dintre noi, care rămânem acasă și sperăm să ne ajutăm să aplatizăm curba, nu trebuie să mergem pe deplin -pe Stephen Colbert (dacă nu te plictisești). Creșteți cu Dumnezeu. Dar dacă ieși afară și ai barbă, asigură-te că o păstrezi curată și o speli adesea, spune dr. Zeichner. Întotdeauna este mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău. Înscrie-te la buletinul informativ pentru sănătatea bărbaților și pornește planul corpului de acasă.

Faceți pași pozitivi pentru a deveni mai sănătoși și puternici din punct de vedere psihic cu toate cele mai bune sfaturi de fitness, construcție musculară și nutriție livrate în căsuța de e-mail. “, ÎNREGISTRARE,” Pentru antrenamente eficiente la domiciliu, povești înălțătoare, rețete ușoare și sfaturi în care puteți avea încredere, cumpărați șase edițiile din Men’s Health UK pentru doar 6 GBP astăzi “, SUBSCRIBE,” Pe 7 ianuarie 2020, ASICS a ridicat cortina unei tehnologii care va întrerupe cu siguranță modul în care lumea vede tehnologia antrenorului. La CES 2020 – o expoziție pentru o nouă și captivantă tehnologie pentru consumatori – gigantul de antrenori și-a prezentat cea mai recentă versiune, o gamă de „pantofi inteligenți” care utilizează diverse tehnologii digitale pentru a oferi utilizatorului analize, urmărire și confort fără precedent. Parteneriatul dintre ASICS Institute of Sport Science (ISS) și compania de tehnologie de senzori „No New Folk studio”, vede senzorii multidimensionali care lucrează în tandem cu cunoștințele experților ASICS în mișcare umană – face parte din misiunea ASICS de a îmbogăți sportul și exercițiu prin noi tehnologii. Folosind urmărirea datelor și analiza în timp real, ASICS Energy Research Lab a prezentat noul prototip de pantof inteligent pentru participanții la CES, arătând modul în care senzorii din cadrul antrenorului au oferit alergătorilor feedback și informații în timp real pentru a-i ajuta să alerge mai departe, mai rapid și mai puternic. Demonstrația a folosit pantofii de alergare Evoride de la ASICS ca prototip de lucru, adăpostind un senzor complex de mișcare cu șase axe care poate identifica presiunea barometrică, contactul cu solul, cadența și vibrațiile. Se crede că este similar cu antrenorul „Track” al lui Orphe, care folosește un modul senzor montat pentru a vă măsura alergarea și vă poate identifica lovitura de picior, plasarea piciorului și simetria. Fie că rulați analog sau până la gât în ​​tehnica de antrenament, ASICS ultimul pas în alergarea New-Age este unul interesant.

Vom fi cu ochii deschiși. “, Îți place acest articol? Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a primi mai multe articole de genul acesta direct în căsuța de e-mail., ÎNREGISTRĂ-TE,” Jucăriile sexuale masculine tind să aibă un pic de rău rap și nu fără un motiv valid. Nu doar pentru că sunt cam slăbiciuni (deși cu siguranță este și asta). În cea mai mare parte, păpușile explozive, farurile și șoldurile de cauciuc false din lume oferă același lucru – un mod de a reproduce viața reală sex cât mai aproape posibil. Ca atare, ele tind să fie aproape exclusiv în formă de vagin. Cu toate acestea, cumpărați-vă iubita și este o poveste diferită. De la vibratori clitoridieni la stimulatoare de punct G până la atașamente pentru mamelon, există o serie întreagă de dispozitive inventive pe care le poate folosi pentru a se descărca. Tipurile din spatele Hot Octopuss încearcă să schimbe toate acestea cu Pulse III Solo – primul Guybrator din lume – care folosește oscilații pentru a te încinge și a te deranja. Dacă vă întrebați, da, au înregistrat marca comercială Guybrator. “, Uită-te la chestia asta.

Ați putea să-l păstrați în sertarul bucătăriei și nimeni nu ar arăta de două ori. “În ceea ce privește modul în care funcționează, ei bine, totul este foarte științific. Cercetarea medicală, precizează site-ul web, a dezvăluit că oscilațiile aplicate într-un mod foarte specific pot face o omul ejaculează involuntar. Mai degrabă decât „vibrațiile cu amplitudine redusă” găsite în jucăriile sexuale convenționale, Pulse III Solo folosește „oscilații cu amplitudine ridicată” pentru a vă pune în mișcare. Pe lângă faptul că are șase modele diferite de vibrații, Guybrator este de 100%. rezistent la apă și îl puteți încărca prin USB. Băieții de la Hot Octopuss au acoperit cu adevărat toate bazele. O, și nici măcar nu aveți nevoie de o erecție pentru ao folosi. Testele au arătat că și utilizatorii flăciți pot ajunge la Big O. Pentru cei care suferă de disfuncție erectilă, Pulse III Solo ar putea schimba jocul. “, Chiar și mai multe relații sexuale :,” A fi portar nu este ușor. Datorită primirii puține mulțumiri pentru curățarea gunoiului jucătorilor din afara terenului și fiind observat cu adevărat doar atunci când nu își fac treaba, păstrătorii sunt binm ro al lumii sportive. La naiba, unii dintre ei sunt chiar numiți păzitori. Ei bine, credem că este timpul să lăudăm unele dintre acțiunile cele mai epice ale acestor eroi necunoscuți (portari, nu binmeni. Ne pare rău, băieți.) În nici o ordine specială, iată primele cinci minuni ale MH bazate pe portari din toate timpurile. Știți că senzație oribilă când ai făcut o greșeală teribilă la locul de muncă? Portarul peruan U20, Angelo Campos, face acest lucru. După o alergare dezastruoasă în afara careului, atacul său ratează atacantul inamic, care a rămas acum cu un șut clar la poartă.

Totuși, într-un fel, Campos îl accelerează până la linie și îl salvează. Și revenirea. Dacă ar reface Apollo 13 cu fotbaliști, Campos va prelua conducerea – urmat îndeaproape de întreaga echipă finală a Ligii Campionilor din Liverpool 2005, desigur. Deși și-a petrecut cea mai mare parte a carierei arătând ca un frate chicotit, această legendă păstrătoare a știut cum să producă o salvare când a contat. Setarea: Arsenal v Sheffield United FA Cup Semi-Final 2003. O cruce care zboară în cutia de șase curți a Gunners este deviată spre poartă în ultima secundă. David Seaman, în vârstă de aproape 40 de ani, își dă seama de cariera sa.

Da, deși este prins în afara poziției, își canalizează Statham-ul interior pentru a găsi agilitatea și forța de a scoate mingea de pe linie. Este o salvare aproape demnă de a ierta coada de cal. Aproape.Datorită agilității sale asemănătoare cu Spiderman și abordării atacante a jocului, este ușor de spus că portarul Manchester United a fost înaintea timpului său. De fapt, așa cum arată această salvare împotriva Rapid Viena, Schmeichel a arătat cum să-l lase ca la cald cu opt ani înainte ca Snoop Dogg să-l aducă în atenție. Este încă un motiv pentru care marele danez este una dintre legendele portarilor din toate timpurile. În ciuda purtării dese a ceea ce arăta ca o perucă de judecător vopsită cu o cămașă pictată Picasso, René Higuita a fost un portar destul de neobișnuit. Mâinile puternice, reacțiile rapide și, să spunem, un stil de joc flamboyant i-au adus columbianului porecla „Nebunul”. Vrem să spunem că este o poreclă nemeritată. Nu putem. Ai nevoie de dovezi? Nu căutați mai departe decât salvarea scorpionului său din Anglia din 1995. Fără îndoială, aveți nevoie de inteligență pentru a câștiga un joc, dar acest portar de la Lyon a arătat o utilizare și mai bună a nogginului său.

În loc să ia o pasă înapoi riscantă de la un fundaș, Coupet decide să meargă cu capul pe transversală și să înfrunte unul cu unu cu legenda Barcelonei Rivaldo. Ceea ce, desigur, face frumos într-un adevărat etaj dublu al strălucirii apărătoare. “, De: Thomas Ling,” De la scenele finale ale lui Rocky până la noul trailer Bourne, fiecărui bărbat cu sânge roșu îi place să urmărească un film praf. Dar este ușor să greșești; un pumn neconvingător aici, un țipăt nenorocit acolo … am acumulat cinci dintre zgârieturile neintenționat de amuzante ale cinematografului pentru a vă pune la curent până când Jason Bourne revine pe marele ecran. Această dezastruoasă refacere a popularului joc video a fost puțin mai mult decât un vehicul pentru Jean-Claude Van Damme de a avea câteva scene de luptă încărcate cu efecte speciale. Din păcate, efectele ieftine de la începutul anilor ’90, combinate cu cinematografia de rău, transformă această scenă de luptă climatică într-un squib umed. Nici măcar Kylie Minogue, în vârstă, nu poate salva acest curcan de luptă. Ah, Seagal. Indiferent dacă pretindeți că sunteți un preot tibertan reîncarnat, marcați propriile băuturi energizante sau pur și simplu petreceți timpul cu Vladimir Putin (și nu, nu facem niciunul dintre acestea), sunteți darul care continuă să oferiți. Vedeți aici, în Out for a Kill din 2003, când Seagal are un duel de relaxare cu un maestru al kung fu în stil maimuță. Funcția de sârmă este aproape la fel de râsă ca steaua. (În legătură: obțineți fizicul unui luptător) Pentru cei dintre voi familiarizați doar cu noile filme clare Star Trek, considerați acest lucru o educație. În timp ce căpitanul Kirk se luptă cu o luptă de viață sau de moarte împotriva unui bărbat într-un costum mare de cauciuc, este greu să suspendăm neîncrederea atunci când totul lipsește cu un kilometru. Nu e de mirare că Trekkies s-a bucurat de o reputație de neinvidiat înainte de filmele repornite.

Aproape că înșelăm; lupta marionetă-pumn în Matt Stone și Ripy din 2004 a lui Thunderbirds a lui Trey Parker este jucată în mod deliberat pentru râs. Dar când vorbești despre arte marțiale prost executate, gagul fizic aterizează atât de perfect încât a trebuit să facă lista. “, (Înrudit: cei mai buni 10 luptători de luptă vreodată),” Fără îndoială unul dintre cele mai proaste filme din toate timpurile, Gymkata îl are în rolurile principale pe gimnastul olimpic Kurt Thomas ca un om care infuzează “” priceperea gimnasticii “” cu “” uciderea karateului “” pentru a deveni cel mai mortal om în viață. Aici, Thomas preia un întreg sat din țara fictivă Parmistan. Urmăriți-l până la capăt, dacă aveți posibilitatea să îl opriți. “, Credeți că am ratat ceva din listă? Apoi anunțați-ne., De Matt Evans. Fotografie: Youtube., Acest conținut a fost creat în colaborare cu Lacoste, 1 Găsiți-vă parfumul semnăturii „De la stimularea stării de spirit până la combaterea oboselii și de la îmbunătățirea nu numai a modului în care vă percep alții, ci, mai important, a modului în care vă gândiți la voi înșivă, nenumărate studii au vorbit despre importanța pe care o are parfumul în sănătatea și fericirea voastră. Iar cea mai bună parte este că, așa cum poți ieși din mulțime cu stilul tău personal sau culegând recompensele tuturor acelor ore la sală, poți alege propriul parfum de semnătură care îți este puternic și inconfundabil. Apa de Lacoste L.12.12 Albastru – salvia sa aromată și notele puternice de bază din stejar se adaugă aerului dvs. sofisticat, în timp ce grapefruitul roz proaspăt și menta se combină pentru a produce un parfum muscular, incontestabil masculin. Gândiți-vă la Sean Connery în epoca sa timpurie a lui Bond. Și nu îți va împrospăta doar corpul, ci și mintea ta – un studiu realizat de Universitatea Iezuiților din Wheeling a constatat că mirosul de mentă este legat de o rezistență mentală, motivație și performanță mai mari.

Ce e aia? Oh, este doar mirosul dulce al puterii. “, 2. Bea pentru rezultate,” Toată lumea știe despre puterea cafelei – sau mai degrabă a cofeinei – de a-ți zdruncina creierul în acțiune, dar beneficiile sale asupra performanței fizice sunt atât de mari încât , până nu demult, era pe lista Agenției Mondiale Antidoping cu substanțe interzise. Au legalizat-o nu pentru că nu a fost eficientă, ci pentru că este atât de complet omniprezentă. Cercetări recente au descoperit că cofeina este atât de puternică încât un alergător de 40 de minute de 10k ar putea rade până la 72 secunde din timpul său – o marjă imensă de îmbunătățire. Deci, indiferent dacă este ziua picioarelor sau ziua cursei, scufundați o băutură energizantă sau o ceașcă de cafea cu 30 de minute înainte de a începe. “, 3.

Înnegriți înainte de culcare, „Dacă nu locuiți într-o peșteră, tunel subteran sau în centrul geografic al Triunghiului Bermudelor, aproape că vă putem garanta că ultimul lucru pe care îl vedeți înainte de a închide ochii noaptea este strălucirea liniștitoare a smartphone-ului dvs. Nu mă mir că te simți atât de groggy dimineața, indiferent de câte ore de somn ai avut. Lumina albastră emisă de telefonul tău întrerupe ritmul tău natural circadian – ceasul tău intern, cronobiologic – potrivit unui studiu din revista Nature. alarma cu o jumătate de oră bună înainte de culcare, lipiți-vă telefonul la încărcare și lăsați-l până dimineața. “, 4. Repetați obiectivele corecte, „Atâta timp cât nu vă descurcați în tehnică și nu vă faceți rău, ridicarea greutăților este opțiunea dvs. preferată, indiferent dacă doriți să reduceți sau să vă ridicați în masă. atinge-ți ținta.

Dacă urmărești puterea și puterea, rămâi cu greutăți foarte grele în intervalul de 5 repetări sau mai puțin. Pentru a-și împacheta masa musculară și pentru a completa noua cămașă polo clară, introduceți intervalul de repetare moderată: greutăți ușor mai mici și 8-12 repetări ar trebui să facă ca testosteronul să curgă. Iar pentru rezistența musculară – ideală pentru îmbunătățirile specifice sportului – scade greutatea chiar în jos și intră în intervalul de 15 repetiții. Sau, știi, transformă-le pe toate în programul tău și transformă-te în Superman. “, 5. Placă Zap,” Folosește întotdeauna instrumentul potrivit pentru job. Nu v-ați curăța întreaga casă cu un vas de praf și o perie, folosiți un aspirator.